Breaking News

Yunanistan vize başvurum ne zaman sonuçlanır.

Yunanistan vize



Sizlere Yunanistan vize başvurunuzun sonuçlanma, süresi hakkında bilgiler vereceğim. Sizden istenen evrakları hazırladınız ve parmak izi ve biyometrik işlemlerinizi, tamamlayıp başvurunuzu gerçekleştirdiniz. Şimdi sıra geldi vizenizin sonucunu almaya bu hesabı şu şekilde yapmalısınız vize başvurunuzu, yaptığınız vize başvuru merkezi ise konsolosluklara başvurular kargo ile gönderiliyor ise Bir (1) gün kargo işlem süreci, beş (5) iş günü olarak belirlenmiştir. kargoların tekrar vize başvuru merkezlerine teslimi bir (1) gün olmak üzere toplam 7 gündür hafta sonu iş günü olarak sayılmadığı için hesaplamayı yaparken, dikkate almanız gerekir. Konsolosluk (Başkonsoloslu, Büyük Elçilik) tarafından bu süre vize başvurunuz sırasında sunduğunuz evrakları, inceleme süresi bazı durumlarda uzun sürebilmektedir bu gibi problemleri, yaşamamak için başvurunuzu yaparken seyahat edeceğiniz günden  20 , 25 gün erken yaparsanız bu durumu tolere edebilirsiniz.






Örnek: Vize başvurunuzu 13.05.2015 tarihinde yaptınız başvurunuzun sonuçlanma tarihi 20.10.2015 tarihinde sonuçlanması gereken tarih olarak görebiliriz (Konsolosluk tarafından bu sürenin uzatılabileceğini unutmamalısınız)

Yunanistan vize başvurunuz konsolosluk yetkilileri tarafından detaylı bir incelemeden geçmektedir. Bu işlemlerin uzamaması ve bir sıkıntı yaşamamak için başvuru evraklarınızı, eksiksiz olarak sunmaya dikkat etmelisiniz. Her hangi bir evrak seyahat planınızı kafa karıştırıcı olmamalı, net olarak ifade etmeniz daha sağlıklı bir başvuru süreci geçirmenize katkısı tartışılmaz bir durumdur.



Bu yazı 29.01.2015 tarihinde yazılmıştır, güncelleme yapıldığında tarihi dipnot olarak belirtilir.

Fotoğraf: Hemerson Ramos

DMCA.com Protection Status

Hiç yorum yok

Teşekkürler.