Breaking News

Yunanistan vize başvurusu ve vize danışmanlık hizmeti



Yunanistan vize başvurusu yaparken, aklınızdan çıkarmamanız gereken önemli konuları ve sunulan danışmanlık hizmeti hakkında sizlere açıklamaya çalışacağım. Yunanistan schengen vizesi rejimine tabi bir ülkedir. Başvuru işlemlerini kendiniz veya profesyonel vize danışmanlık hizmeti veren kurumlardan işlemlerinizi takibini yaptırabilirsiniz. İlk defa vize başvurusu yapacaklar için kesinlikle bu hizmetten faydalanmanızı tavsiye ediyorum, peki ama neden cevabı iki aşamaya ayırarak açıklayacağım. öncelikle size bir öykü den bahsetmek istiyorum



İlk defa Yunanistan'a gitmek isteyen biri nereden nasıl başvuru yapacağını bilmiyordu ve Google'da arama yaparak vize başvuruları konusunda bilgi sahibi olmaya çalışıyordu daha sonra aldığı bilgiler doğrultusunda vize başvurusu yapabilmek için istenen evrakları öğrendi daha sonra vize başvuru merkezinin yolunu tuttu, karşılaştığı manzara ona çok karmaşık gelmişti ilk defa böyle bir işe kalkıştığı için yabancılık çekiyordu, Randevu ile işlemlerin yapıldığını öğrendi ve aldığı çağrı merkezi numarasından randevusunu alabildi, Başvuru formunu doldurdu ve randevu günü geldiğinde başvuru merkezinde işlemlerine başladı, Doldurması gereken evraklar eksik sunduğu belgeler yetersizdi bu yüzden başvurusunu yapamadı. Bu sırada dikkatini çeken Vize danışmanlık hizmeti alan kişilerin rahatlığı hiç bir işe karışmaması sadece imza ve parmak izi verip gitmelerini izledi. Ben kendi başvurumu kendim yapacağım bu işin üstesinden gelebilirim. Sunacağı belgelerde eksiklikleri iyi tespit etti ve istenen tüm şartları yerine getirdiğini düşündü ve tekrar randevusunu alarak müracaatını yapmak için başvuru merkezinde yerini aldığı sırası geldiğinde işlemlerini yapmak için gişede sunulması gereken evrakları tamamladı ve başvuru işlemin de sıra parmak izi işlemine gelmişti tekrar sırını bekleyip özel olarak hazırlanmış odaya geçti karşısında Fotoğraf makinesi ve parmak izi vermesini sağlayan elektronik aygıtları ilk defa görmüştü görevli kişi önce fotoğrafını çekti ve parmak izini aldı daha sonra işlemlerinin bittiğini bildirdi. Yunanistan schengen vizesi almak için bu işlemleri kendi başına yapmıştı.



Yukarıdaki öyküde size sıradan ve her gün defalarca yaşanan bir durumu anlatmaya çalıştım. Siz siz olun Yunanistan vizesi almak için istenen evrakları dikkatlice hazırlayın eksik ve yetersiz evrak ile yapılan, vize başvuruları Yunanistan konsolosluğun çok dikkat ettiği durumlardır. Bu engelleri aşabilmek için sizler için bilgiler vermeye çalışıyorum  Arşiv sayfasından yazdığım tüm makalelere ulaşabilirsiniz.


Vize danışmanlık hizmeti

Yunanistan schengen vizesi almak için danışmalık hizmeti alan kişiler özel olarak ilgilenen bir yetkili bulunur, sizin alabileceğiniz bir kaç evrak dışında diğer belgelerin hazırlanması randevu alınması başvuru sırasında yapılacak tüm planları sizin yerinize takibini sağlar. özellikle çalışanların iş yeri sahiplerinin zaman ve izin alma sıkıntısı göz önüne alarak başvuru yapacağınız zamanı ayarlamaya çalışır. Sizin yerinize gişede tüm işlemlerinizi halleder ve siz sadece Yunanistan vizesi için fotoğraf çekimi ve parmak izinizi verip gidebilirsiniz, Fakat işlemleriniz devam eder ve sizin yerinize vizenin takibini yapar ve sonuçlandığında ise tekrar başvuru merkezine giderek pasaportunuzu teslim alıp size ulaşmasını sağlar. Bu işlemleri yaptırırken danışmanlık hizmeti alacağınız şirketi iyi seçmeli garanti vizeniz çıkar gibi ifadeleri çok sık kullanan şahıslara dikkatli yaklaşmanızı öneririm çünkü bu kişiler sadece müracaat işlemlerinizi sağlamakla görevlidir. Vize danışmanlık hizmetini layıkıyla yapan firmalar size Yunanistan vizesi alamaya biliriz. veya sizinle başvuru yapamayız durumunuzu vize almaya yeterli görmüyoruz. ( Deneyim ve tecrübeleri bu şekilde size açıklayan firmalar bu işlemleri her gün güvenilir olarak yapmaya devam ediyor.) 




Bu yazı 21.04.2016 tarihinde yazılmıştır.

Fotoğraf: spicebirds


Hiç yorum yok

Teşekkürler.